Best value

Belon Helium

Oh Balloon menyediakan perkhidmatan belon gas helium dimana gas helium merupakan gas kedua paling ringan, bersifat lengai lebih selamat digunakan bagi membuat belon apung kerana sifatnya yang tidak aktif dan tidak boleh terbakar berbanding gas hidrogen yang sifatnya sangat reaktif, murah, mudah terbakar dan boleh menghasilkan letupan.

Tidak semua jenis belon boleh diisi dengan gas helium kerana sesetengah belon yang diisi gas helium tidak mampu terbang ke udara contohnya belon alphabet bersaiz 12″ dan 18″ dan belon yang bersaiz kecil.

KEGUNAAN BELON HELIUM

Kebiasaannya belon helium ini digunakan untuk menceria dan menyerikan lagi majlis sambutan hari jadi tak kira sama ada secara kecil mahupun besar, gimik pelancaran sesuatu program atau gimik pelancaran produk bagi usahawan, hiasan di meja makan dan dijadikan sebagai penyeri hadiah kejutan.

HARGA BELON HELIUM

Oh Balloon ada menyediakan pelbagai jenis belon yang boleh diisi dengan gas helium antaranya belon solid dan metallic, round shape balloon (latex), ready printed balloon (latex), foil balloon, bubble balloon dan banyak lagi, manakala harga bagi belon helium bergantung pada saiz dan jenis belon dan secara amnya bagi belon Round Shape bersaiz 12″ dijual dengan harga serendah RM4.00 sebiji belon.

Tempah belon helium sekarang melalui aplikasi whatsapp atau call ditalian 019 724 5563

6 Comments
  1. hi, boleh berikan harga balloon untuk 40pcs?

  2. Hi, awak ada perkhidmatan untuk isi gas helium shj tak? Kalau ada berapa harga isi gas/pcs utk belon 18″, 24″ & 32″. Thanks.

  3. boleh saya tahu hrga untuk table decoration ?

Leave a reply

Logo
Register New Account
Reset Password